Godt nytår fra en mild, varm og særdeles rund mand


Tjek lige den her cocktail: Gode venner, nytårsaften, Vester Husby på randen af Vesterhavet, forskellige fisk fra Hvide Sande Røgeri som forret, hovedret skabt af råvarer fra slagteren i Farre samt altid gode vine fra Vinova i Horsens.

Det var præcis sådan, vi elegant trådte ind i 2019.

Nåh ja, min gode og dejlige ven, skulle med sit Apple-udstyr sørge for, at vi kunne se engelsk fodbold i sommerhuset, hvilket min chromecast endte med at sikre.

Til gengæld havde han øl med, og så betyder det jo ikke noget, hvordan Premier League fornøjede os under stråtaget.

De var godt nok for gamle, øllene, men de gode tanker er det centrale her.

Det blev da også til fulde opvejet af, at min vens frue foldede sig ud som landets i øjeblikket største revykunstner, mens jeg til gengæld ikke brød mig om, at min gode og dejlige ven var så ubegribelig heldig i Meyer.

Han snød aldrig, men det behøvede han selvfølgelig heller ikke, da han slog par det meste af tiden, kun afbrudt af lille-Meyer og Meyer, og så er der grund til at rose ham for, at han hentede brænde undervejs, og han støvsugede også.

To gange, faktisk.

Jeg støvsugede nul gange.

Jeg siger det bare …, den mand er vild, men det var vores nytårsaften godt nok ikke.

Til gengæld var den sjov. Hyggelig. Og rolig. Bortset fra diverse udbrud i forbindelse med Meyer, men sådan er det jo med engagerede mennesker.

Selvfølgelig var der en tysker, som ikke forstod dansk, og derfor fyrede krudt af, men det var minimalt på grund af de mange stråtage, hvilket bare var én af mange fordele ved at fejre nytåret ved vestkysten.

Nu er det ikke normen på Linnebloggen, at jeg roser fruen, men i 2019 er jeg forvandlet til en mild, varm og særdeles rund mand, så jeg kan lige så godt komme i gang med det.

Fruen vartede os godt op, må jeg sige.

Hun er stærk i sengen …, undskyld, køkkenet, og det beviste hun igen, da 2018 afleverede depechen til 2019.

Hvordan jeg så kan se så skarp ud fysisk? Ja, det er et godt spørgsmål – uden latterlige kommentarer tilknyttet. Okay?

Men dronningen var stærk i sin nytårstale, markant stærkere end statsministeren, og så nåede vi også at finde ud af, at der er forskel på, når vinden rusker inde i landet og ved vestkysten.

Jeg mener …, når vinden den 1. januar flytter min korpulente krop på gåture med hunden, er der forholdsvis gang i den, selv om stormen sikkert kun imponerede os, der holder til på den modsatte kyst af Jylland.

Linnebloggen vil gerne ønske min mor og den lille håndfuld af følgere et rigtig godt og glædeligt nytår – jeg har mange ting, jeg vil i 2019, men det vender vi tilbage til.

PS: Der var Kims-popcorn nok ved Vesterhavet, og der var faktisk kun ét problem …, min gode og dejlige ven elsker dem også …

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

1 Response to Godt nytår fra en mild, varm og særdeles rund mand

 1. Evy Troelsen skriver:

  Kære Flemming

  Super indlæg som sædvanligt👍🍾🥂

  Vi ønsker dig og dit harem et rigtig Godt og fredfyldt Nytår 2019.
  Tak for hyggeligt samvær i 2018.

  Hils familien.
  Kram fra Evy og Mogens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *