Et historisk skriv

Der er tidspunkter, hvor man kunne få den mistanke, at Linnebloggen udelukkende blev etableret, for at jeg kunne skabe mig en platform, hvor jeg kunne ”svine” fruen til, men det er selvfølgelig ikke tilfældet.

Linnebloggen blev etableret, så jeg kunne ”svine” fruen OG døtrene til. Samt mig selv.

Indrømmet, fruen og døtrene har fået verbale klø i tidens løb, og måske er det nu, jeg skal trække lidt i land. Give lidt tilbage for det stof, fruen både frivilligt og ufrivilligt har leveret i Linnebloggens levetid.

Der er i hvert fald en god anledning, for hun har åbnet butik igen.

Henry, hedder den, og butikken er placeret på Vissingsgade, som er en hyggelig sidegade til Strøget i Vejle.

Hyggehjørnet

Jeg var med, da vi så på lokalet første gang, jeg var ikke vild med det, men når jeg ser lokalet i dag, bøjer jeg mig lige så stille i støvet – for det er blevet så fint.

Det er det med god hjælp og velvilje fra udlejer samt håndværksmæssige kræfter, som fruen har i sit netværk, og det hele er skabt på baggrund af de idéer, fruen har inde i hovedet.

Der var flere ting undervejs, som jeg rystede på hovedet ad – i hvert fald når fruen ikke kiggede – men når jeg ser butikken i dag, lader jeg som om, jeg aldrig overvejede at ryste på hovedet.

Miljø foran butikken

Jeg siger bare, at det præcis er, som jeg forestillede mig, mens fruen sender mig klassikeren – himmelvendte øjne.

Hun kigger til gengæld ikke på sin butik med himmelvendte øjne – tværtimod gør hun det med et blik, som jeg er misundelig på.

For hun er forelsket i den. Hun er vild med sin butik. Hvilket jeg sådan set godt forstår, når jeg ser den, men det gør naturligvis ondt, når man som jeg har tabt røven og har flere hår på næsen end på hovedet.

Et hjørne i butikken

Jeg er dog også glad og stolt, og det, der glæder mig klart mest, er, at fruen har fået en fantastisk og fremragende makker i butikken.

Lotte, hedder hun, og hun er enestående.

Jeg ser, hører og mærker, hvordan fruen omtaler Lotte.

Én ting er, at hun fagligt er på et sublimt niveau – de to er som siamesiske tvillinger, når det kommer til stilen i butikken – en anden ting er, at Lotte er et fantastisk menneske.

Hun er en slider, og mens hun er det, er hun smilende og i godt humør. Min frue er mere vild med Lotte, end hun er med mig.

Jeg forstår og accepterer det.

Lotte betyder alverden for Henry.

Fruen og Lotte

Så hvis du en dag er i Vejle, så kig ind til Lotte og fruen på Vissingsgade – de er skide søde, de har fine ting, og de er dygtige. Altså vildt dygtige.

Sig mig lige en ting …, er Linnebloggen ved at blive blød? Er Linnebloggen i gang med rygsvømning i forhold til fruen?

Nej, det er Linnebloggen ikke.

Fra nu af skruer jeg bissen på igen, og vi skal et godt stykke ind i 2028, inden jeg bliver blød igen.

I promise.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *